Watersnip (Blokker)

  • Watersnip

Watersnip

Zoekt u een ruime hoekwoning met een markante uitstraling?
Dan is dit type wat voor u!
De woning met berging, opgetrokken uit oranjerood gekleurde bakstenen, heeft een buitenmaat van tot wel ca 10,2 bij 5,4 meter en zijn gelegen aan de Lienweid in het nieuwste deel van de Bangert/Oosterpolder in Blokker.

Indeling:

Ruime entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer (met tuindeuren, hardhouten buitenkozijnen) aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom en de badkamer (standaard voorzien van sanitair en betegeling), aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers.
Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping met een opstelplaats voor de wasmachine en veel ruimte wat voor vele toepassingen geschikt is.

De woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie (binnen- en buitenunit) met boilervat voor verwarming en warm water en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Op het dak worden PV-panelen gemonteerd . Er wordt geen gasleiding in de woning aangebracht.

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Verkocht Kamers Opslag
9 VON 187 471 122 Hoekwoning Noordoost Ja 4 Berging
10 298.810 VON 183 471 122 Hoekwoning Noordoost Gereserveerd 4 Berging